Λουκάνικα με κολοκύθα και μανιτάρια, το μαγειρευτό του καζανιού. Sausage, pumpkin and mushrooms stew



Την επόμενη μέρα μετά το βράσιμο του τσίπουρου, με τα υπόλοιπα του ψησίματος έγινε ένα ωραίο νόστιμο φαγητό κατσαρόλας με απροσδόκητους συνδυασμούς:


Ανάλογα με τις ποσότητες θα βγούν και οι μερίδες

Τα υλικά:
Λουκάνικα
Μανιτάρια ολόκληρα (που μείνανε από τα ψητά)
Μανιτάρια ποδαράκια (που τα βγάλαμε από τα μανιτάρια για να τα ψήσουμε)
Μπουκιές κολοκύθας (που είχαμε ψήσει στο φούρνο)
2 ώριμες ντομάτες
1 κουταλιά σάλτσα ντομάτας ή τοματοπελτέ
½ ματσάκι μαϊντανό
1 ποτήρι κόκκινο ξηρό κρασί
1 κουταλιά ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι

Τι κάνω:
Κόβω σε φετούλες τα λουκάνικα.
Τηγανίζω σε αντικολλητικό τηγάνι (γουόκ κατά προτίμηση) χωρίς ελαιόλαδο.
Στραγγίζω και πετώ όλο το λίπος που θα βγάλουν και τα βάζω σε μία πιατέλα.
Ψιλοκόβω το μαϊντανό και την ντομάτα και βάζω όλα τα υλικά μαζί να μαγειρευτούν για 5΄. Σβήνω με το κρασί και προσθέτω τα λουκάνικα.
Μετά από 15΄είναι έτοιμο.