το γύρισμα της AGROWEEK

Αύριο λοιπόν στις 13.30 στην ΕΡΤ3 θα δείτε τι έγινε την προηγούμενη βδομάδα στον Τρίλοφο Ημαθίας όπου βρίσκεται το σπίτι με το κτήμα και το αμπέλι μας,  ξεκουράζομαι τα Σαββατοκύριακα και περνώ τις γιορτινές μέρες με την οικογένεια.









Και η κουζίνα μου γέμισε φώτα και κάμερες. Το γύρισμα περιλάμβανε τo μενού που ετοίμασα για την εκπομπή της ΕΡΤ3 AGROWEEK με αφιέρωμα στα βιολογικά προϊόντα. Δεν ήταν φυσικά όλα τα προϊόντα που χρησιμοποίησα βιολογικά αλλά όταν ζεις στην επαρχία έστω και περιστασιακά σαν και μένα έχεις πρόσβαση σε προϊόντα αγνά  και χωρίς πολλές πολλές παρεμβάσεις.
Το μεσημεράκι λοιπόν έφτασε η ομάδα της AGROWEEK, Τάσος Κωτσόπουλος,  Γιάννης Γκρισπάνης και Νίκος Αντωνιάδης με τα σύνεργα τους.
Τα τρία πιάτα ήταν μοσχάρι με κολοκυθάκια και μελισσόχορτο, τούρτα σαλάτας με αλοιφή ανεβατού και τούρτα με μπισκότα και κρέμα. Το γύρισμα ήταν πολύ διασκεδαστικό και χαλαρό και τελείωσε με χαρούμενη μάζωξη για φαγητό στη γραφική της δεκαετίας του ’60 τραπεζαρία μας.

Σε ευχαριστώ AGROWEEK!