ZYΜΑΡΙΚΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑ, ΠΙΠΕΡΙΕΣ, ΑΝΘΟΤΥΡΟ, ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΑΙ ΔΙΚΤΑΜΟ

Εσείς τι μαγειρέψατε σήμερα?
Εμείς φάγαμε ζυμαρικά με σάλτσα ντομάτα, πιπεριές , ανθότυρο, γιαούρτι αγελάδος και δίκταμο.
Το πόσο ταιριάζει το όμορφο και χαρακτηριστικό λουλουδάκι του δίκταμου με τις πιπεριές της σάλτσας δεν μπορώ να σας το περιγράψω με σαφήνεια. Δοκιμάστε το παντού όπου θα βάζατε ρίγανη. Μή το αφήσετε να παλιώσει στο βαζάκι για τα ροφήματα του χειμώνα.
Αν θέλετε να μάθετε τα πάντα για το δίκταμο, το βιβλίο ΜΕ ΝΟΥ ΑΡΩΜΑΤΟΚΗΠΟΣ ΚΑΙ ΕΥΕΞΙΑ έχει πολλά ωραία και ενδιαφέροντα. Για την ιστορία, την ιδέα του δίκταμου την σκέφτηκε ο Νίκος μιας και αγαπάει ιδιαίτερα την Κρήτη. Στο βιβλίο έχω μαγειρέψει 5 πολύ ωραίες συνταγές, απλές και νόστιμες.

Εγώ πάντως από τότε το έχω στην πρώτη σειρά με τα αρωματικά - μπαχαρικά μου.