ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΗ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ. Ο ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΜΑΓΟΣ. 9 ΜΕΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΝΟΥ ΠΟΛΥ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ.





Ο τέταρτος μάγος.
Παιδική ανεμελιά, ζωντανά χρώματα και μία υπέροχη ιστορία βλέπουμε στη σημερινή μας ζωγραφιά:
Η ιστορία του τέταρτου μάγου που ζωγράφισε για τις ανάγκες μουσικού παραμυθιού ο ζωγράφος της γενιάς του 60 Γιάννης Κότης. Ο μάγος που 33 χρόνια ταξίδευε για να δωρίσει τελικά κατά τη διάρκεια του μεγάλου ταξιδιού του αλλού τα δώρα του και όχι στο νεογέννητο, θα προκαλεί πάντα το ενδιαφέρον και θα είναι αφορμή για όμορφες ιστορίες.
«Μα πότε θα φτάσει επιτέλους αυτός ο μάγος;»
Στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στις 28 και 29 Δεκεμβρίου, όσοι είστε στην Αθήνα παρακολουθείστε το. Εγώ θα περιοριστώ στο να θαυμάζω την ζωγραφιά και φαντάζομαι ήδη τη μισή ιστορία του μάγου και της παρέας του: ενός πολύχρωμου παπαγάλου και της υπομονετικής καμήλας.

Ένα φροντισμένο μενού με εορταστικά ζυμώματα και στολισμένα πιάτα:
ΠΛΑΤΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΨΩΜΑΚΙΑ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΘΡΟΥΜΠΙ. ΤRADITIONAL FLAT LITTLE BREADS WITH SAVORY OF CRETE AND PINE NUTS.
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΣΑΛΑΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΚΑΠΠΑΡΗ. CHRISTMAS CHICKEN SALAD WITH CAPPERS.
ΜΟΣΧΑΡΊΣΙΟ ΦΙΛΈΤΟ ΣΕ ΣΟΥΒΛΆΚΙΑ ΚΑΙ ΠΡΆΣΑ ΑΤΜΟΎ. ΌΛΑ ΑΡΩΜΑΤΙΣΜΈΝΑ ΜΕ ΔΊΚΤΑΜΟ.GRILLED FILET MIGNON SKEWERS AND STEAMED LEEKS. DITTANY OF CRETE BEEF AND LEEKS: A LOVE MATCH.
ΨΗΤΕΣ ΡΟΔΕΛΕΣ ΓΛΥΚΟΠΑΤΑΤΑΣ ΜΕ ΣΟΥΣΑΜΙ, ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ ΚΑΡΟΤΑ ΚΑΙ ΔΙΚΤΑΜΟ. ROASTED SWEET POTATO ROUNDS WITH SESAME, DITTANY OF CRETE, KEFALOTYRI CHEESE AND CAROTS.
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΚΕΚΑΚΙΑ ΜΕ ΦΡΟΥΤΑ, ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΚΑΚΑΟ. CHRISTMAS CAKE WITH FRUITS, COFFEE AND COCOA.